Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
1
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (400 g) jauhoista perunaa
- 1 sipuli
- 1½ l vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Lisää paloitellut perunat ja hienonnettu sipuli kiehuvan kanaliemen joukkoon. Lisää vesitilkkaan sekoitetut vehnäjauhot. Anna kiehua kypsäksi.
- Lisää hienonnettu salaattijuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto.
- Lisää valkoviini ja mausta keitto. Anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää lopuksi hienonnettu persilja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
46 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
1,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.