Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g perattua savukalaa
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
Voit kokeilla myös:- ½ pkt (à 350 g) Valio Luostari® juustoa
- ½ (200 g) kurkkua
- 1 ruukku salaattia
- 1 sitruuna
Kastike
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- 2 tl sinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele perattu kala. Sulata herneet. Kuutioi juusto ja kurkku
- Tee laakealle vadille salaattipeti. Lisää salaatin päälle herneitä sekä juusto- ja kurkkukuutioita. Asettele salaatin pinnalle kalat. Koristele sitruunalla.
- Mausta crème fraîche ja tarjoa kastike erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 139 kcalProteiini 7,6 gHiilihydraatti 2,5 gRasva 10,7 gTyydyttynyt rasva 5,3 gRavintokuitu 0,8 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.