Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 viipaletta ruisvuokaleipää
-
0 kg
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
- 0 kg rapeaa salaattia
-
1,9 (n. 75 g)
Valio Oltermanni® 17% juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
- 50 g kurkkua
- 0 kg paprikaa
- 0 kg tuoreita yrttejä, esim. tuoretta tilliä tai kirveliä
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät ohuelti. Lado päälle salaatinlehtiä, juustoviipaleita, kurkkua ja paprikarenkaita. Lisää päälle runsaasti tuoretta yrttisilppua.
- Nauti kylmän maidon tai kuuman kaakaon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
207 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio KevytLevi® rasvaa
- rapeaa salaattia
- paprikaa
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.