Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pyöreätä pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
2 prk (à 180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 3-4 valkosipulin kynttä
- ¼ tl suolaa
- 1 tlk (400/250 g) kypsiä, valkoisia papuja
- 1 prk (330/185 g) säilykeparsaa valkoista säilykeparsaa
- 200 g Brie juustoa
- 1 sipuli
- 1 dl cashewpähkinöitä
Pinnalle
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg sormisuolaa
- 0 kg rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli kaksi pyöreää pizzapohjaa ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipelleille.
- Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Valkoinen täyte
- Yhdistä crème fraîche, hienonnetut tai murskatut valkosipulinkynnet ja suola.
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä. Valuta huolellisesti. Valuta myös säilykeparsat ja paloittele ne.
- Viipaloi Brie. Leikkaa sipuli viipaleiksi.
- Levitä purkillinen crème fraîchea kummallekin pizzapohjalle.
- Ripottele päälle ensin pavut ja sipulirenkaat. Asettele päälle parsapalat ja juusto.
- Viimeistele cashewpähkinöillä.
- Paista pelti kerrallaan alalämmöllä 225 asteessa uunin alatasolla n. 15 min tai kunnes kypsä.
- Valuta paistetun pizzan päälle ohuena nauhana hieman oliviiöljyä. Viimeistele sormisuolalla ja rucolan lehdillä.
- Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
17,1 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- rucolan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.