
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pyöreätä pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
2 prk (à 180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 3-4 valkosipulinkynttä
- ¼ tl suolaa
- 1 tlk (400/250 g) kypsiä, valkoisia papuja
- 1 prk (330/185 g) säilykeparsaa valkoista säilykeparsaa
- 200 g Brie juustoa
- 1 sipuli
- 1 dl cashewpähkinöitä
Pinnalle
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- rucolan lehtiä
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Täyte
- 2 prk (à 180 g) Valio Arki® crème fraîchea
- 3-4 valkosipulinkynttä
- ¼ tl suolaa
- 1 tlk (400/250 g) kypsiä, valkoisia papuja
- 1 prk (330/185 g) säilykeparsaa valkoista säilykeparsaa
- 200 g Brie juustoa
- 1 sipuli
- 1 dl cashewpähkinöitä
Pinnalle
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli kaksi pyöreää pizzapohjaa ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipelleille.
- Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Valkoinen täyte
- Yhdistä crème fraîche, hienonnetut tai murskatut valkosipulinkynnet ja suola.
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä. Valuta huolellisesti. Valuta myös säilykeparsat ja paloittele ne.
- Viipaloi Brie. Leikkaa sipuli viipaleiksi.
- Levitä purkillinen crème fraîchea kummallekin pizzapohjalle.
- Ripottele päälle ensin pavut ja sipulirenkaat. Asettele päälle parsapalat ja juusto.
- Viimeistele cashewpähkinöillä.
- Paista pelti kerrallaan alalämmöllä 225 asteessa uunin alatasolla n. 15 min tai kunnes kypsä.
- Valuta paistetun pizzan päälle ohuena nauhana hieman oliviiöljyä. Viimeistele sormisuolalla ja rucolan lehdillä.
- Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
17,1 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- rucolan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.