Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.54
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg viipaleperunoita (raakapakaste)
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- 0 kg valkopippuria myllystä
-
4 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Kaada perunaviipaleet laakeahkoon uunivuokaan. Lisää sipuli, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita huolella.
- Valuta päälle kerma.
- Paista 200 asteessa n. 55 min tai kunnes kypsää. Voit halutessasi kypsentää perunoita ensin 225 asteessa 20 - 25 min ja alentaa sitten lämpö 200 asteeseen. Näin saat hieman ruskeaa paistopintaa ja kokonaiskypsennysaika lyheneee tovin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.