
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg viipaleperunoita (raakapakaste)
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- valkopippuria myllystä
-
4 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kg viipaleperunoita (raakapakaste)
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- valkopippuria myllystä
- 4 dl Valio Keittiön kuohukermaa
Jaa resepti
Ohje
- Kaada perunaviipaleet laakeahkoon uunivuokaan. Lisää sipuli, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita huolella.
- Valuta päälle kerma.
- Paista 200 asteessa n. 55 min tai kunnes kypsää. Voit halutessasi kypsentää perunoita ensin 225 asteessa 20 - 25 min ja alentaa sitten lämpö 200 asteeseen. Näin saat hieman ruskeaa paistopintaa ja kokonaiskypsennysaika lyheneee tovin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.