Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Valkosipu­li­perunat grillissä

Nopeat valkosipuliperunat syntyvät grillinyyteissä kypsistä perunoista, juustoisesta kastikkeesta ja valkosipulista.

Valkosipuliperunat grillissä
Valkosipuliperunat grillissä

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 4 kevätsipulivartta hienonnettuna
  • 800 g keitettyä perunaa
  • 50 g Valio Eila® voita
  • ½ prk (à 125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
  • 3-4  valkosipulinkynttä
  • suolaa myllystä

Lisäksi

  • 4 kevätsipulivartta hienonnettuna

Ohje

  1. Puolita kypsät uudet perunat ja jaa ne neljälle leivinpaperilla vuoratulle foliopalalle.
  2. Jaa voi perunoiden päälle ja lusikoi pinnalle Koskenlaskija ja viipaloidut valkosipulit. Rouhi ripaus suolaa myllystä.
  3. Sulje nyytit kevyesti ja laita grilliin. Grillaa n. 10 minuuttia.
  4. Avaa nyytit varoen ja viimeistele tuoreella kesäsipulilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 12,1 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1