
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 170 g kaurakeksejä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
- 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
- 200 g valkosuklaata
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2 rkl sokeria
- 2 valkuaista
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- valko- ja taloussuklaalastuja
- 170 g kaurakeksejä
- 75 g Valio voita
Täyte
- 4 liivatelehteä
- 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
- 200 g valkosuklaata
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- 2 rkl sokeria
- 2 valkuaista
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
Koristeluun
- valko- ja taloussuklaalastuja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Laita irtopohjavuoan (Ø 22 - 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele keksiseos vuoan pohjalle
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
- Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa suklaan joukkoon tuorejuusto.
- Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan limetti- tai sitruunamehuun. Vatkaa hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
- Lisää vaahdot varovasti sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte keksipohjalle ja tasoita pinta.
- Peitä vuoka ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
- Koristele suklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
378 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
27,5 g
Tyydyttynyt rasva
15,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valko- ja taloussuklaalastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.