Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
täytekakkuun
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
4 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 200 g valkosuklaata
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Jaa resepti
Ohje
Valkosuklaatäyte kahteen täyteväliin
- Vaahdota kerma.
- Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa se huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon.
- Nostele sekaan kermavaahto.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
365 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
30,6 g
Tyydyttynyt rasva
17,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.