Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Valkoviinipasta

Valmista valkoviinipastaa, kun haluat arkeesi ripauksen luksusta tai kun haluat ilahduttaa vieraitasi.

Valkoviinipasta
Valkoviinipasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g tuorepastaa

Kastike

  • 1 prk (180 g)
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 2 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl tuoretta timjamia hienonnettuna

Tarjoiluun

  • jättikatkaravun pyrstöjä (voissa paistettuja)
  • 250 g tuorepastaa

Kastike

  • 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
  • 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl tuoretta timjamia hienonnettuna

Tarjoiluun

  • jättikatkaravun pyrstöjä (voissa paistettuja)

Ohje

  1. Valmista kastike. Valuta juustokuutiot. Pane juusto kasariin ja lisää kerma sekä viini. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
  2. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen n. 15- 20 min, kunnes kastike sakenee. Mausta valkosipulilla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  4. Tarjoa valkosipulilla maustetussa voissa paistettujen, isojen katkaravunpyrstöjen kanssa.
  5. Annoksesta riittää alkuruoaksi neljälle tai pääruoaksi kahdelle.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 24,2 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1