
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 3:n munan kakkupohja (Ø 18 - 20 cm)
Herukkahilloke
- 400 g herukoita
- 3 rkl hillosokeria
- ¾ tl kardemummaa
Väliin ja päälle
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
1 prk (3 dl)
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
Kostutukseen
-
½ dl
Valio Luomu™ kevytmaitoaValio Luomu™ kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti omaan…
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
- punaherukoita
- mansikoita
- 3 3:n munan kakkupohja (Ø 18 - 20 cm)
Herukkahilloke
- 400 g herukoita
- 3 rkl hillosokeria
- ¾ tl kardemummaa
Väliin ja päälle
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön vaniljakreemiä
- 1 prk (3 dl) Valio Luomu™ kuohukermaa
Kostutukseen
- ½ dl Valio Luomu™ kevytmaitoa
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
- punaherukoita
- mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin herukkahilloke: Keitä herukoita ja hillosokeria kattilassa miedolla lämmöllä n. 10 min, kunnes seos paksunee. Mausta kardemummalla ja anna jäähtyä.
- Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta levyt vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
- Vatkaa vaniljakreemi ja kuohukerma vaahdoksi yhdessä kulhossa. Levitä kakkujen täyteväleihin herukkahilloketta ja vaniljavaahtoa. Levitä loppu vaahto kakun pinnalle ja ohuelti reunalle.
- Anna kakun tekeytyä jääkaapissa väh 1 h. Koristele tuoreilla marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
211 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaherukoita
- mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.