Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
- ½ dl sokeria
- 2 rkl maissitärkkelystä, esim. Maizena
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tippa karvasmanteliöljyä
Pinnalle
- 0 kg paahdettuja mantelilastuja
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio vadelmakeittoaSokeroimaton Valio vadelmakeitto on raikkaan vadelmainen vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Nauti kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa maito kattilaan. Lisää muna, sokeri ja maissitärkkelys. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 3 min.
- Mausta vaniljasokerilla ja halutessasi karvasmanteliöljyllä. Kaada kiisseli annoskulhoihin. Ripota pinnalle hiukan sokeria, jotta kiisseli ei kuoretu.
- Paahda mantelilastut pannulla ja jaa annosten päälle. Tarjoa kiisseli keiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
89 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- paahdettuja mantelilastuja
- Valio vadelmakeittoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.