![Vaniljakääretorttu](https://www.valio.fi/cdn-cgi/image/format=auto/https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/40524-vaniljakaaretorttu-800x533.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Pinnalle
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- nonparelleja
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
Täyte
- 2 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Pinnalle
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
- 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri sähkövatkaimella vaaleaksi, jämäkäksi vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi nostellen joukkoon.
- Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200 asteessa n. 8 min.
- Ota toinen leivinpaperi ja sirottele sille sokeria. Kumoa paistunut kääretorttulevy sokeroidulle paperille. Irrota pohjapaperi varoen ja anna levyn jäähtyä.
- Levitä kreemit tasaisesti torttulevylle. Kääri lyhyeltä sivulta tiiviiksi rullaksi.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä. Levitä seos tortun pinnalle ja koristele nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
34,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.