
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 6 min
Yhteensä
1 h 21 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Kääretorttupohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus unikonsiemeniä
Kostutukseen
-
½ dl
limoncelloVoit kokeilla myös:
Täyte ja kuorrutus
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- strösseleitä tai kirpeitä karamellinauhoja
Kääretorttupohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus unikonsiemeniä
Kostutukseen
- ½ dl limoncello
Täyte ja kuorrutus
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruuna
- strösseleitä tai kirpeitä karamellinauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää seos vaahtoon kevyesti käännellen.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 6 min. Kumoa torttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi ja anna torttupohjan jäähtyä.
- Kostuta jäähtynyt torttulevy.
- Vaahdota kerma ja rahka yhdessä vaahdoksi. Levitä puolet vaahdosta torttulevylle. Rullaa kääretortuksi. Levitä loppu vaahdosta pinnalle rennosti. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
- Koristele kirpeillä karamellinauhoilla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- unikonsiemeniä
- strösseleitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.