Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g varhaiskaalia
- 1 tlk ananasmurskaa
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna kaali veitsellä tai juustohöylällä. Valuta ananasmurskasta ja raejuustosta ylimääräinen neste. Hienonna persilja. Yhdistä salaatin ainekset.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.