Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Varhaiskaali-raejuustosalaatti

Kaalista, raejuustosta ja ananasmurskasta valmistuu rouskuva ja kevyt salaatti.

Varhaiskaali-raejuustosalaatti
Varhaiskaali-raejuustosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g varhaiskaalia
  • 1 tlk ananasmurskaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio Eila® raejuustoa
    Laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
    Valio raejuusto 200 g laktoositon
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Kastike


Ohje

  1. Hienonna kaali veitsellä tai juustohöylällä. Valuta ananasmurskasta ja raejuustosta ylimääräinen neste. Hienonna persilja. Yhdistä salaatin ainekset.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 2,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search