Valmistusaika
Aktiivinen
1 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 1 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 100 g mustikoita
- 3 dl ruisjauhoja
- 100 g vadelmia
- ½ dl sokeria
- ½ tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun
-
1 prk (130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotettaKaksi marjaa, vadelma ja mustikka, kohtasivat Oddlygood® Dreamy Berries välipalassa ja sillä tarinalla onkin herkullinen…
TAI (vegaaninen ja maidoton vaihtoehto)
- 4 dl Oddlygood® kaurajuomaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi ja mustikat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
- Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen. Kypsymisaika on n. 45 min.
- Lisää vadelmat puuron joukkoon (,jos käytät ulkomaisia marjoja jatka kypsentämistä vielä 3 min). Mausta suolalla, sokerilla ja vaniljasokerilla.
- Jäähdytä puuro hyvin ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Puuron voi syödä myös vatkaamatta.
- Annostele puuro lautaselle ja lisää pinnalle pari lusikallista dreamya ja tarjoa Valio Oddlygood® kaurajuoman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
66 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.