
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Kakkupohja
- 2 dl Oddlygood® kaurajuomaa
- 1 dl öljyä
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl maissitärkkelystä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Kakkupohja
- 2 dl Oddlygood® kaurajuomaa
- 1 dl öljyä
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl maissitärkkelystä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
- Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
347 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
50,7 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.