Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
8
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 100 g kaurakeksiä, Kantolan
- 3 rkl kookosöljyä
- sitruunankuorta
Täyte
- 1 dl Oddlygood® kaurajuomaa
- 1 tl agar agar -jauhetta
-
½ prk (à 2.5 dl)
Valio Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
-
3 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotettaKaksi marjaa, vadelma ja mustikka, kohtasivat Oddlygood® Dreamy Berries välipalassa ja sillä tarinalla onkin herkullinen…
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vaniljasokeria
Koristeluun
- mustikoita, keksirouhetta, kukkia tms..
Pohja
- 100 g kaurakeksiä, Kantolan
- 3 rkl kookosöljyä
- sitruunankuorta
Täyte
- 1 dl Oddlygood® kaurajuomaa
- 1 tl agar agar -jauhetta
- ½ prk (à 2.5 dl) Valio Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
- 3 prk (à 130 g) Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotetta
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vaniljasokeria
Koristeluun
- mustikoita, keksirouhetta, kukkia tms..
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi ø 18 - 20 cm:n irtopohjavuoan reunarenkaan ja pohjan väliin. Laita reunakalvo tai leivinpaperisuikale renkaan sisäpuolelle.
- Murskaa keksit, sekoita joukkoon sulatettu kookosöljy ja yhden pestyn sitruunan raastettu kuori. Levitä seos vuoan pohjalle.
- Mittaa kaurajuoma ja agar agar -jauhe kattilaan. Keitä keskilämmöllä 10 min.
- Vaahdota Easy Whipping.
- Lusikoi Dreamy kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunamehu, vaniljasokeri ja kaurajuoma-agarseos.
- Nostele vaahto täytteen joukkoon. Levitä täyte vuokaan.
- Peitä ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h.
- Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja koristele pinta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
19,8 g
Rasva
17,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunankuorta
- mustikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.