Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen mustikkagalette

Gluteeniton ja vegaaninen mustikkapiirakka maistuu lempeälle kardemummalle ja maukkaan kookokselle.

Vegaaninen mustikkagalette
Vegaaninen mustikkagalette

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 rkl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dl kookosöljyä
  • ¾ dl Oddlygood® kaurajuomaa

Täyte

Voiteluun ja reunoille

  • 0 kg Oddlygood® kaurajuomaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kevyesti lämmitetyt kookosöljy ja kaurajuoma.
  2. Kauli taikina n. ½ cm paksuiseksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
  3. Levitä dreamy taikinalevylle niin, että levyn reunoihin jää 3 cm tyhjää.
  4. Sekoita mustikoihin perunajauho ja kardemumma. Lusikoi mustikat pohjan päälle.
  5. Käännä taikinan reunat täytteen päälle. Voitele reunat kaurajuomalla.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 29,7 g
Rasva 15,2 g
Tyydyttynyt rasva 12,3 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Oddlygood® kaurajuomaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search