Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3½ dl gluteenitonta jauhoseosta
- 2 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 dl kookosöljyä
- ¾ dl Oddlygood® kaurajuomaa
Täyte
-
2 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotettaKaksi marjaa, vadelma ja mustikka, kohtasivat Oddlygood® Dreamy Berries välipalassa ja sillä tarinalla onkin herkullinen…
- 200 g mustikoita
- 1-2 tl perunajauhoja
- ½ tl kardemummaa
Voiteluun ja reunoille
- 0 kg Oddlygood® kaurajuomaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kevyesti lämmitetyt kookosöljy ja kaurajuoma.
- Kauli taikina n. ½ cm paksuiseksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
- Levitä dreamy taikinalevylle niin, että levyn reunoihin jää 3 cm tyhjää.
- Sekoita mustikoihin perunajauho ja kardemumma. Lusikoi mustikat pohjan päälle.
- Käännä taikinan reunat täytteen päälle. Voitele reunat kaurajuomalla.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
29,7 g
Rasva
15,2 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Oddlygood® kaurajuomaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.