Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.06
tähteä viidestä
17 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g digestivekeksejä
- ½ dl kookosöljyä
- 1 tl kanelia
Täyte
-
5 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotettaOddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
- 1 dl tomusokeria
- 1½ rkl perunajauhoja
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 sitruunan kuori ja mehu
Lisäksi
- 0 kg tuoreita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit. Lisää sulatettu kookosöljy sekä kaneli. Sekoita tasaiseksi.
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Painele keksimuruseos pohjalle ja reunoille.
- Sekoita täytteen ainekseet hyvin keskenään. Mausta raastetulla sitruunan kuorella sekä -mehulla.
- Lusikoi täyte vuokaan. Paista 175 asteessa n. 60 min. Jäähdytä. Kakku on uunista otettaessa vielä löysä, rakenne kiinteytyy jäähtyessä.
- Tarjoile jäähtynyt juustokakku marjojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
279 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
31,3 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
11,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.