Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen pannukakku

Pannukakku on helppo valmistaa vegaanisena. Taikina on tehty kaurajuomaan ja soseutettu banaani antaa mukavaa rakennetta sekä makua. Häivähdys kardemummaa tuo mieleen ahvenanmaan pannukakun.

Vegaaninen pannukakku
Vegaaninen pannukakku

Ainesosat

uunipellillinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 kypsä banaani soseutettuna
  • 1 l Oddlygood® kaurajuomaa
  • 2 rkl ruokaöljyä

Ohje

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  2. Lisää soseutettu banaani, kaurajuoma ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota hetki.
  3. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 40 min.
  4. Tarjoile jäähtyneenä ja vähän vetäytyneenä hillon ja marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 26,4 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search