
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
3 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 8 dl vehnäjauhoja
- 4 dl fariinisokeria
- 2 dl sokeria
- 1½ rkl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 2 tl kardemummaa
- 2 tl jauhettua kanelia
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
- 1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
-
5 dl
Oddlygood® Barista kaurajuomaaOddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
- 400 g porkkanaraastetta
Sitruunavaahto
-
1 prk (130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotettaOddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
-
1 prk (2,5 dl)
Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
Omenahilloke
- 2 dl Valio Hehku juomaa
- 2 dl hillosokeria
- 4 hapahkoa omenaa
Koristeluun
- kanelitanko ja tähtianista
Pohja
- 8 dl vehnäjauhoja
- 4 dl fariinisokeria
- 2 dl sokeria
- 1½ rkl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 2 tl kardemummaa
- 2 tl jauhettua kanelia
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
- 1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- 5 dl Oddlygood® Barista kaurajuomaa
- 400 g porkkanaraastetta
Sitruunavaahto
- 1 prk (130 g) Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotetta
- 1 prk (2,5 dl) Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
Omenahilloke
- 2 dl Valio Hehku juomaa
- 2 dl hillosokeria
- 4 hapahkoa omenaa
Koristeluun
- kanelitanko ja tähtianista
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää nesteet ja porkkanaraaste, sekoita. Kaada leivinpaperoituun 24 x 32 cm:n neliskulmaiseen uunivuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min, kunnes kakku on keskeltä mehevä, mutta kypsä. Anna pohjan jäähtyä hyvin.
Koristelu
- Keitä glögiä ja hillosokeria 10 min, kunnes seos hiukan paksunee. Kuori ja kuutioi omenat, lisää kuuman liemen joukkoon ja anna jäähtyä hyvin. Laita pursotinpussiin.
- Vaahdota Oddlygood tuotteet yhdessä kulhossa. Lusikoi pursotinpussiin ja leikkaa kärki viistoon. Voit myös käyttää ruusunlehtityllaa.
- Pursota ensin pinnalle omenahilloke raidoiksi n. 2 cm:n välein. Halutessasi voit myös lusikoida raidat. Pursota vaniljavaahto liikuttamalla pussia puolelta toisella hillokkeiden väliin kärjen pidempi reuna alaspäin. Koristele kokonaisin maustein.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
36,5 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelitanko
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.