Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen sienisalaatti

Perinteinen sienisalaatti syntyy helposti maidottomana. Oletko kokeillut jo dippailla sienisalaattia rapeilla ruisleipälastuilla? Tämä helppo ja herkullinen tarjoiluehdotus ihastuttaa illanistujaisissa.

Vegaaninen sienisalaatti
Vegaaninen sienisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Liota sienistä tarvittaessa liika suola ja valuta. Vaahdota Dream fraiche ja Easy Whipping. Sekoita sienet joukkoon.
  2. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Sekoita sienivaahdon joukkoon.
  3. Laita dippi kulhoon ja viimeistele rosépippurilla. Anna maustua jääkaapissa n. 1 h.
  4. Dippaile esim. saaristolais- tai ruissipseillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 12,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search