
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Kakkupohja
-
2 dl
Oddlygood® Barista kaurajuomaaOddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
- 1 dl öljyä
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl maissitärkkelystä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Väliin ja pinnalle
-
3 rkl
Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehuaValio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehu tuo auringon aamuusi! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, omenoista,…
- 1 prk passionhilloa esim. St. Dalfour mango-passionhillo
- 1 tlk (425/255g) säilykemangoa
-
1 prk (2,5 dl)
Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
-
2 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotettaOddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
Viimeistelyyn
- passiohedelmä
- tuoretta minttua
Kakkupohja
- 2 dl Oddlygood® Barista kaurajuomaa
- 1 dl öljyä
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl maissitärkkelystä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Väliin ja pinnalle
- 3 rkl Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehua
- 1 prk passionhilloa esim. St. Dalfour mango-passionhillo
- 1 tlk (425/255g) säilykemangoa
- 1 prk (2,5 dl) Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
- 2 prk (à 130 g) Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotetta
Viimeistelyyn
- passiohedelmä
- tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
- Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.
- Kostuta molemmat pohjan puolikkaat täysmehulla. Laita alin pohja tarjoiluastialle. Levitä pohjalle n. puolet hillosta sekä säilykemango. Vaahdota Easy Whipping sekä dreamy kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä vaahtoa vähän kakun väliin.
- Levitä vähän hilloa toisen kakkupuolikkaan leikkuupinnalle ja laita se kanneksi täytetyn kakun päälle. Levitä vaniljavaahtoa lastalla kaun reunoille ja pintaan. Tee halutessasi pursotuksia pinnalle. Levitä pienellä lastalla loppu hillo kakun reunoille vaahdon pintaan makuraidoiksi.
- Koristele passionhedelmällä ja tuoreella mintulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
29,7 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- passiohedelmä
- tuoretta minttua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.