Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen täytekakku

Munaton ja maidoton kakkupohja on monien juhlien pelastaja ja sopii vegaaneille. Tämän kakun täytteenä on eksoottisia hedelmiä ja pinnalla kuohkean sitruunainen vaahto.

Vegaaninen täytekakku
Vegaaninen täytekakku

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kakkupohja

  • 2 dl
    Oddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
    Oddlygood® Barista kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • 1 dl öljyä
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl maissitärkkelystä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa

Väliin ja pinnalle

Viimeistelyyn

  • passiohedelmä
  • tuoretta minttua

Kakkupohja

  • 2 dl Oddlygood® Barista kaurajuomaa
  • 1 dl öljyä
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl maissitärkkelystä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa

Väliin ja pinnalle

  • 3 rkl Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehua
  • 1 prk passionhilloa esim. St. Dalfour mango-passionhillo
  • 1 tlk (425/255g) säilykemangoa
  • 1 prk (2,5 dl) Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
  • 2 prk (à 130 g) Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotetta

Viimeistelyyn

  • passiohedelmä
  • tuoretta minttua

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
  2. Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.
  3. Kostuta molemmat pohjan puolikkaat täysmehulla. Laita alin pohja tarjoiluastialle. Levitä pohjalle n. puolet hillosta sekä säilykemango. Vaahdota Easy Whipping sekä dreamy kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä vaahtoa vähän kakun väliin.
  4. Levitä vähän hilloa toisen kakkupuolikkaan leikkuupinnalle ja laita se kanneksi täytetyn kakun päälle. Levitä vaniljavaahtoa lastalla kaun reunoille ja pintaan. Tee halutessasi pursotuksia pinnalle. Levitä pienellä lastalla loppu hillo kakun reunoille vaahdon pintaan makuraidoiksi.
  5. Koristele passionhedelmällä ja tuoreella mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 29,7 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1