Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ (300 g) kukkakaali paloiteltuna
- 250 g broccoliineja
- 2 paprikaa lohkoina
- 150 g sokeriherneitä tai salaattiherneitä
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl öljyä
- ½ pussia (à 28 g) taco mausteseosta
Lisäksi
- 150 g nacho-sipsejä
- 1½ dl salsakastiketta
- 150 g guacamolea
-
1 prk (200 g)
Valio Oddlygood® Dream Fraiche tuotettaValio Oddlygood® Dream Fraiche on ihanan täyteläinen, kasvipohjainen vaihtoehto ranskankermalle kylmään ja lämpimään kokkailuun sekä…
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Levitä kukkakaalipalat, broccoliinit, sokeriherneet ja paprikalohkot pellille leivinpaperin päälle. Hienonna chili ja levitä kasvisten päälle.
- Sekoita öljy ja mausteseos. Lusikoi kasvisten pintaan. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min.
- Ota pelti pois uunista ja viimeistele pinta nacholastuilla, salsalla, guacamolella, Dream Fraichella ja tuoreella korianterilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.