Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.62
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 175 g digestivekeksejä
- ½ dl maidotonta margariinia
- 1 rkl vaahterasiirappia
- ripaus suolaa
Juustokakkutäyte
- 200 g valkosuklaata vegaanista, esim iChoc white vanilla
-
3 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotettaOddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
-
2 dl
Valio Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl vaniljasokeria
- ¼ tl suolaa
Passionhyytelö
- 5-6 (1.5 dl sisusta) passiohedelmää
- 1½ dl passiososetta
- 1 pussi Dr. Oetker vegegel -jauhetta
Jaa resepti
Ohje
Keksipohja
- Murskaa digestivekeksit hienoksi muruksi. Sulata margariini ja lisää se vaahterasiirapin ja suolan kanssa keksien sekaan. Painele leivinpaperilla vuoratun ø 24 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Juustokakkutäyte
- Sulata valkosuklaa ja kääntele dreamyn sekaan.
- Vatkaa Easy Whipping kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta tomusokerilla, sitruunamehulla, vaniljasokerilla ja ripauksella suolaa.
- Ota kolmannes Easy Whipping -seoksesta ja sekoita se valkosuklaaseoksen joukkoon. Kääntele loput nuolijalla vaahdon sekaan. Levitä keksipohjan päälle ja annan hyytyä vähintään 4 h.
Passionhyytelö
- Valmista passionhyytelö, kun juustokakku on ehtinyt jähmettyä. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi niistä siemenet pieneen kulhoon.
- Mittaa passionhedelmäsose ja vegegeeli pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua vienosti poreillen 3 min. Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
- Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
- Anna jähmettyä kylmässä vielä 2 h tai mielellään seuraavaan päivään.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
23,4 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.