Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Nämä letut eivät rakenteeltaan juuri poikkea tavallisista letuista, mutta maistuvat ihanalle maapähkinälle. Tarjoilke marjojen ja gurtin kanssa.

Vegaaniset maapähkinävoiletut
Vegaaniset maapähkinävoiletut

Ainesosat

isoa lettua

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl
    Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
    Oddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
    Oddlygood® Barista kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • ½ dl karkeaa maapähkinävoita
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa

Paistamiseen

  • 0 kg ruokaöljyä

Tarjoiluun

  • 0 kg marjoja
  • 0 kg karkeaa maapähkinävoita
  • 0 kg Oddlygood® Greek Style gurttia

Ohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista letut keskilämmöllä öljyssä.
  3. Tarjoa marjojen, maapähkinävoin ja gurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 24,9 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruokaöljyä
  • marjoja
  • karkeaa maapähkinävoita
  • Oddlygood® Greek Style gurttia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search