Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
muffinia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Oddlygood® Dream Fraiche tuotettaValio Oddlygood® Dream Fraiche on ihanan täyteläinen, kasvipohjainen vaihtoehto ranskankermalle kylmään ja lämpimään kokkailuun sekä…
- 1½ dl rypsiöljyä
- ½ dl omenasosetta
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 1½ tl ruokasoodaa
- ¼ tl suolaa
- 180 g mustikoita
- 1 rkl vehnäjauhoja
Lisäksi
- 0 kg muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa Dream Fraiche, rypsiöljy, omenasose, sokeri, vaniljasokeri ja omenaviinietikka.
- Lisää joukkoon keskenään sekoitettu vehnäjauho, ruokasooda ja suola. Sekoita.
- Ripottele mustikoiden päälle 1 rkl vehnäjauhoja. Kääntele sekaisin. Lisää mustikat taikinaan ja kääntele varovasti sekaisin.
- Lusikoi taikina paperivuoilla vuoratulle mu?nipellille.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 20 min tai kunnes mu?nit ovat kypsyneet.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
329 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
41,2 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- muffinivuokaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.