Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
-
2 prk (à 130 g)
Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotettaOddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
-
1 dl
Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaaOddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
Tarjoiluun
-
0 kg
Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotettaKaksi marjaa, vadelma ja mustikka, kohtasivat Oddlygood® Dreamy Berries välipalassa ja sillä tarinalla onkin herkullinen…
- 0 kg tuoreita marjoja
- 0 kg vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita.
- Paista keskilämmöllä kookosöljyssä lettusia.
- Tarjoa tuoreiden marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
30,7 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- Oddlygood® Dessert dreamy berries -tuotetta
- tuoreita marjoja
- vaahterasiirappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.