Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Vegetacos al Pastor à la Seksico® Tacos

Tacos al Pastor, eli tacot ’paimenen tapaan’ ovat yksi Meksikon suosituimmista katuruoista, vastustamaton yhdistelmä savuista tulisuutta ja hedelmäistä makeutta. Kasvistacojen täytteenä ovat herkulliset Gold&Green®-suikaleet ja tuoreesta ananaksesta tehty salsa.

Vegetacos al Pastor à la Seksico® Tacos
Vegetacos al Pastor à la Seksico® Tacos

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Suikaleet ja marinadi

  • 2 pkt (à 240 g)
    Gold&Green® suikaleita valkosipuli
    Gold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Valkosipuli
  • ½ dl chilitahnaa, chipotle
  • ½ rkl juustokuminaa
  • ½ rkl savupaprikajauhetta
  • 0 kg suolaa oman maun mukaan
  • 2 rkl rypsiöljyä

Ananassalsa

  • ½ tuore ananas
  • ½ punasipuli
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1-2 tl chilihiutaleita

Lisäksi

  • 1 pkt tortillaa, pieniä, joko maissi tai vehnä
  • 1 pussi (à 150 g)
    Valio Keittiön salaattijuustomurua
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön salaattijuustomuru e150 g laktoositon

Ohje

  1. Valmistele ensin suikaleet marinoitumaan. Sekoita mausteet ja öljy keskenään. Sen jälkeen sekoita suikaleet ja mausteöljy kulhossa, anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan.
  2. Valmista seuraavaksi ananassalsa. Kuori ananas. Pilko kuorittu ananas ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan raaka-aineet keskenään ja mausta halutessasi ripauksella suolaa.
  3. Paista marinoidut suikaleet paistinpannulla keskilämmöllä tai korkealla lämpötilalla, kunnes suikaleet ovat lämmenneet ja ruskistuneet reilusti rapeiksi.
  4. Lämmitä tortillalätyt esimerkiksi mikrossa tai muulla tavoin valmistajan ohjeen mukaan.
  5. Kokoa tacot. Lisää tortillalättyjen päälle paistettuja suikaleita ja ananassalsaa. Ripottele päälle salaattijuustomurua (voit vaihtaa salaattijuustomurun myös vegaaniseen vaihtoehtoon).

Vinkki

Kokeile halutessasi myös Seksico® Original Salsa Roja -chilikastiketta tuomaan ihanasti tulisuutta!
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 11,9 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search