Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ vesimeloni
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl vaniljakreemijauhetta
- 250 g mansikoita
- 1 ruukku tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vesimelonista kaksi isoa (Ø 18 cm) n. 2 cm:n paksuista kuoretonta levyä.
- Sekoita vaniljakreemijauhe rahkan joukkoon. Viipaloi mansikat.
- Laita toinen vesimelonilevy vadille. Lusikoi päälle puolet rahkasta. Asettele rahkan päälle mansikkaviipaleita ja mintun lehtiä. Nosta toinen melonilevy päälle.
- Levitä pinnalle loppu rahka.
- Laita kakku puoleksi tunniksi pakastimeen.
- Koristele mansikoilla ja mintun lehdillä. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
52 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.