
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
2 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 luomu kananmunaa
- ½ dl stevia sweet crystal -makeutusjauhetta
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl kookosjauhoa
- 1 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl mantelirouhetta
- 3 dl (150 g) porkkanaraastetta
Kuorrutus
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
½ dl
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sitruunamehua
- stevia sweet crystal -makeutusjauhetta maun mukaan
- 2 luomu kananmunaa
- ½ dl stevia sweet crystal -makeutusjauhetta
- 100 g Valio voita
- 1 dl Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl kookosjauhoa
- 1 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl mantelirouhetta
- 3 dl (150 g) porkkanaraastetta
Kuorrutus
- 1 prk (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- ½ dl Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 rkl sitruunamehua
- stevia sweet crystal -makeutusjauhetta maun mukaan
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita muna ja makeutusjauhe. Sulata voi.
- Lisää voi, crème fraîche (säästä ½ dl kuorrutteeseen), keskenään yhdistetyt kuivat aineet sekä porkkanaraaste taikinan joukkoon. Sekoita.
- Levitä taikina leivinpaperilla pohjustettuun ja reunat voideltuun sekä mantelijauhotettuun irtopohjavuokaan (ø 16 - 18 cm).
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä hyvin, mieluiten yön yli.
- Vaahdota kuorrutuksen ainekset ja levitä kakun päälle.
- Koristele esim. kookoslastuilla tai mantelirouheella ja appelsiinin kuorisuikaleilla.
- Kakku on parhaimmillaan, kun se on saanut vetäytyä yön yli. Kakun voi pakastaa kuorrutuksineen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
29,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- stevia sweet crystal -makeutusjauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.