Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g ruusukaalia
- 2 kevätsipulia
- 1 hapahko omena
- ½ dl kurpitsansiemeniä
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Sinappikastike
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl Dijon-sinappia
- ½ dl öljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaalit ohueksi esim. raastimen suikalointiterällä tai monitoimikoneessa. Hienonna sipulit
- Poista omenasta siemenkota ja leikkaa tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Valuta omenalle hieman sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla.
- Yhdistä kaikki aineet keskenään, raejuusto valutettuna. Laita kastikkeen aineet kannelliseen lasipurkkiin ja ravista sekaisin. Kaada salaatin joukkoon.
- Anna salaatin maustua jääkaapissa useamman tunnin ajan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.