Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 perunaa suikaleina
- 1½ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 50 g pinaattipastaa
- 1 pala purjon vihreää osaa
- 150 g ruusukaalia
- 3 varsisellerin vartta
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
- ¼ tl mustapippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valkosipuli-fraîche
-
1 prk
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita ohuiksi suikaleiksi leikatut perunat kiehuvaan kasvisliemeen. Lisää pasta, hienonnettu purjo, ohueksi viipaloidut ruusukaalit ja varsiselleri. Anna kiehua hetki.
- Lisää herneet ja mausta. Tarkista maku.
- Sekoita valkosipuli-fraîchen aineet keskenään ja nostele keittoannosten päälle tai sekoita keiton joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
38 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.