Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pasta primavera

Pasta primavera eli vihreä pasta on täynnä kesäkauden parhaita tuoreita kasviksia.

Pasta primavera
Pasta primavera

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 nippu (250 g) tuoretta, vihreää parsaa
  • ½  (n. 150 g) parsakaalia
  • 320 g pastaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 3 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 50 g lehtipinaattia
  • 1 prk (160 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot yrtti 160 g laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuori parsat nupun alta tyveen. Napsauta poikki puumaiset kantaosat. Leikkaa n. 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
  2. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Kuori ja viipaloi varsi.
  3. Kiehauta vettä isossa kattilassa. Mausta suolalla.
  4. Keitä parsoja ja parsakaalia n. 4 min, kunnes ne ovat al dente. Nosta kasvikset kattilasta reikäkauhalla ja laita sivuun odottamaan. Laita pasta kattilaan kiehumaan kasvisten keitinveteen.
  5. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lisää valkosipulit, paloiteltu parsa, parsakaali ja pinaatti. Paista muutama min.
  6. Lisää valutettu salaattijuusto. Rouhaise päälle pippuria.
  7. Sekoita joukkoon valutettu pasta. Viimeistele tuoreelle, hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 19,3 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search