
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annoskulhoa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
300 g
Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurttia rasvatonValio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti rasvaton on yllättävän täyteläinen rasvaton maustamaton jogurtti. Raikas, maultaan pehmeä, laktoositon…
- 5-7 mintunlehtiä
- 1 vihreää omenaa
- 150 g hunajamelonia
- 130 g avokado
- 1 tl limetti- tai sitruunamehua
- juoksevaa hunajaa
Pinnalle
- ½ dl kurpitsansiemeniä
- ½ dl pistaasipähkinöitä
- 1 kiivi
- 300 g Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurttia rasvaton
- 5-7 mintunlehtiä
- 1 vihreää omenaa
- 150 g hunajamelonia
- 130 g avokado
- 1 tl limetti- tai sitruunamehua
- juoksevaa hunajaa
Pinnalle
- ½ dl kurpitsansiemeniä
- ½ dl pistaasipähkinöitä
- 1 kiivi
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta smoothien ainekset blenderissä tasaiseksi.
- Annostele seos kahteen kulhoon.
- Kuori ja viipaloi kiivi. Levitä kiiviviipaleet, pähkinät ja siemenet smoothien pinnalle.
- Nauti aamu-, ilta- tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- juoksevaa hunajaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.