Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g vihreitä papuja
- 0 kg vettä, suolaa
- ½ dl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
-
75 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
-
½ (n. 2 rkl)
sitruunan mehuVoit kokeilla myös:
- 1-2 valkosipulin kynttä
- ½ tl
kynteliäVoit kokeilla myös:- 1 rkl lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä pavut suolalla maustetussa vedessä, n. 5 min. Tarkista kypsyys.
- Rouhi cashewpähkinät tai pinjansiemenet veitsellä. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä.
- Lisää pähkinöiden tai pinjansiementen joukkoon voi ja sitruunamehu tai hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää lopuksi hienonnettu yrtti.
- Siirrä valutetut, sopivan kypsät pavut pannulle. Anna maustua hetkisen kannen alla.
- Kaada pavut tarjolle kuumalla vedellä lämmitettyyn kulhoon. Kaada pannusta papujen päälle voisula-pähkinäseos.
- Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 223 kcalProteiini 2,9 gHiilihydraatti 4,6 gRasva 21,2 gTyydyttynyt rasva 11 gRavintokuitu 1,7 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- vettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.