
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
vohvelia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
-
6½ dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 3 kananmunaa
- 1 pullo (0,33) kivennäisvettä, Vichy
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 8 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 6½ dl Valio Eila® maitojuomaa 3%
- 3 kananmunaa
- 1 pullo (0,33) kivennäisvettä, Vichy
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet sekaisin kulhossa. Lisää maito ja munat. Anna turvota 10 min. Lisää joukkoon kivennäisvesi ja sekoita.
- Paista vohvelit laittamalla vajaa 1 dl taikinaa kerrallaan voidellulle raudalle. Paista kypsäksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.