Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.83
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kakkupohja
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
175 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
-
2 tl
vaniljasokeriaVoit kokeilla myös:
- 0 kg sitruunan kuori yhden kpl, raastettuna
- 4 kananmunaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri (ja vaniljasokeri).
- Lisää munat yksitellen, välissä aina huolellisesti vatkaten.
- Lisää lopuksi joukkoon jauho-leivinjauheseos.
- Kaada taikina pinnoittuun kakkuvuokaan tai voideltuun ja korppujauhotettuun alumiinivuokaan (ø 16 - 18 cm).
- Paista pohja uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 45 min.
- Kumoa hieman jäähtyneenä ritilälle. Halkaise 2 - 3 osaan vasta täysin jäähtyneenä.
- Kostuta halutesassi ja täytä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 375 kcalProteiini 6,6 gHiilihydraatti 41,8 gRasva 19,9 gTyydyttynyt rasva 10,7 gRavintokuitu 1 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.