Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g erilaisia makkaroita esim. chorizo, bratwursti
- 500 g perunoita
- 1 sipuli
Kastike
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista ruskeaa kastikettaValio kermainen ruskea kastike on käyttövalmis, perinteisen makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi lihapullien…
- 1 dl vettä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl vahvaa sinappia
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 2 maustekurkkua kuutioituna
- 0 kg lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Pilko makkarat suupaloiksi. Kuori ja leikkaa perunat sekä sipuli ohuiksi lohkoiksi. Kerrostele uunivuokaan.
- Sekoita keskenään ruskea kastike, vesi, tomaattipyree, sinappi ja mausteet. Kaada vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 35 min.
- Viimeistele ennen tarjoilua maustekurkkukuutioilla sekä tuoreella lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.