
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl sokeria
- 1½ rkl kaakaojauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ dl Wienernougat crush -rouhetta
- 50 g tummaa suklaata
Koristeeksi
- ananaskirsikoita
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 1½ rkl sokeria
- 1½ rkl kaakaojauhetta
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
- ¾ dl Wienernougat crush -rouhetta
- 50 g tummaa suklaata
Koristeeksi
- ananaskirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma, sokeri ja kaakaojauhe vaahdoksi. Sekoita kermavaahto, rahka, mantelikaramellirouhe ja rouhittu suklaa. Jaa annosmaljoihin. Koristele
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ananaskirsikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.