Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Yhden pannun broileripasta

Koko ruoka yhdessä kattilassa. Yhden pannun pastassa ruoka valmistuu samassa kattilassa vaivattomasti hautuen. Broileripastaa mehevöittävät smetana, Aura ja rakuuna.

Yhden pannun broileripasta
Yhden pannun broileripasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 450 g broilerin fileesuikaleita
  • 5 dl kiehuvaa vettä
  • 200 g pennepastaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • ½ tl suolaa

Lisäksi

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 1 pussi (150 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • tuoretta rakuunaa hienonnettuna
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 450 g broilerin fileesuikaleita
  • 5 dl kiehuvaa vettä
  • 200 g pennepastaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • ½ tl suolaa

Lisäksi

  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
  • 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • tuoretta rakuunaa hienonnettuna

Ohje

  1. Valmista ruoka n. 3 l kattilassa tai kasarissa. Hienonna sipulit ja kuullota hetki Oivariini rasvassa.
  2. Lisää broilerisuikaleet, kiehuva vesi, pasta sekä mausteet.
  3. Keitä kannen alla n. 10 min välillä kevyesti sekoittaen.
  4. Lisää lopuksi smetana ja AURA. Mausta raastetulla sitruunan kuorella sekä tuoreella rakuunalla. Kuumenna ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1