Yhden pannun orzo
Orzo eli jyväpasta valmistuu näppärästi yhdellä pannulla. Valkosipulilla maustettuja Mureita & Meheviä Suikaleita voi käyttää kuin kanasuikaleita, ja ne tuovatkin kasvisten kaverina makua vegaaniseen yhden pannun orzoon. Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 1 keltainen paprika
- 1 rkl margariinia, vegaanista
- 1 tl kurkumaa
- 1½ tl paprikajauhetta
- ½ tl mustapippuria
- 0 kg suolaa oman maun mukaan
- 1 rkl tomaattipyreetä
-
1 pkt (à 240 g)
Gold&Green® suikaleita valkosipuliGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- 4 dl Orzo jyväpastaa
- 7 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 50 g babypinaattia
Ohje
- Hienonna sipuli ja suikaloi paprika.
- Lisää korkeareunaiselle pannulle vegaaninen margariini sipulin ja paprikan kera. Lisää mausteet ja tomaattipyre.
- Lisää pannulle myös suikaleet ja paista muutama minuutti.
- Kaada joukkoon jyväpasta, vesi sekä kasvisliemikuutio ja anna muhia keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia aina välillä sekoitellen.
- Lopuksi sekoittele jyväpastan joukkoon tuore pinaatti.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.