Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
45 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 250 g nauhapastaa
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 70 g babypinaattia
- 3 rkl kaprista
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi:
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ruoka n. 3 l kattilassa tai kasarissa. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Lisää pasta, kirsikkatomaatit sekä ruokakerma. Keitä kannen alla n. 10 min välillä kevyesti sekoittaen.
- Lisää valutettu tonnikala, pinaatinlehdet sekä kaprikset. Viimeistele mustapippurilla. Kuumenna ja tarjoile juustoraasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio Mustaleima™ raastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.