Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g spagettia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 200 g siitakesieniä
- 3 valkosipulin kynttä
- ¾ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastan kiehuessa kuullota Oivariini rasvassa viipaloidut sienet ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää crème fraîche ja anna kuumentua. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
28,2 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.