Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
42 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (800 g) lampaankaretta
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 tl Dijon-sinappia
- ½ dl tuoreita yrttejä, esim. lehtipersilja ja timjamia
- ¼ dl korppujauhoja
-
2-3 rkl (30 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kareesta ylimääräinen rasva ja kalvot. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä pinnalle ohut kerros sinappia.
- Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon korppujauho. Kierittele kareet seoksessa.
- Ruskista ne nopeasti kuumalla pannulla voissa.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 12 - 16 min, riippuen haluatko lihan olevan medium vai kypsä. Ota uunista ja anna vetäytyä folioon peitettynä muutama min.
- Leikkaa kare luiden välistä kyljyksiksi.
- Tarjoa Duchesse-perunoiden ja Vanilja-rosmariinikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
15,4 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
20,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.