![Yrtti-valkosipulileivät](https://www.valio.fi/cdn-cgi/image/format=auto/https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/41298-yrtti-valkosipulileivat-800x552.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
22 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
viipaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (n. 300 g) patonki
-
100 g (1 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 dl tuoretta basilikaa ja/tai persiljaa
- 2 valkosipulin kynttä
- mustapippuria myllystä
- 1 (n. 300 g) patonki
- 100 g (1 dl) Valio Oivariini® rasvaa
- 1 dl tuoretta basilikaa ja/tai persiljaa
- 2 valkosipulin kynttä
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki viipaleiksi, nosta leivinpaperille uunipellille.
- Sekoita Oivariini, hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Levitä seos patonkiviipaleiden pinnalle.
- Paista 225 asteessa uunin keski-/yläosassa 12 min.
- Tarjoa salaattien ja keittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
355 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
37,9 g
Rasva
19,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.