Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
22 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
viipaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 300 g) patonki
-
100 g (1 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 dl tuoretta basilikaa ja/tai persiljaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki viipaleiksi, nosta leivinpaperille uunipellille.
- Sekoita Oivariini, hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Levitä seos patonkiviipaleiden pinnalle.
- Paista 225 asteessa uunin keski-/yläosassa 12 min.
- Tarjoa salaattien ja keittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
355 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
37,9 g
Rasva
19,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.