Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg maustamattomia kananpojan rintafileitä
- ½ tl suolaa
Marinadi
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
1 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 1 tl rosmariinia
- 1 tl kynteliä
- 1 tl mustapippurirouhetta
- ½ tl suolaa
Yrttikastike
- 1 ruukku (1 dl) villirucolaa
- 1 ruukku (1 dl) basilikaa
- ½ dl sitruunamehua
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Hiero broilerifileiden pintaan suolaa. Anna maustua hetken aikaa.
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Sekoita marinadin joukkoon fileet. Peitä ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.
- Valmista kastike: Mittaa kaikki aineet korkeareunaiseen kulhoon. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Pyyhi fileistä pois ylimääräinen marinadi. Grillaa tai kypsennä uunissa uunivuoassa 225 asteessa 15 - 18 min. Anna jäähtyä hetkisen alumiinifoliolla peitettynä.
- Leikkaa broilerinfileet vinottain 3-4 cm:n viipaleiksi. Laita vadille. Kaada päälle yrttikastike. Tarjoa haaleana Tuorejuustotomaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.