Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl kauraleseitä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 5-6 (500 g) sipulia ja/tai punasipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rasia (250 g) miniluumutomaatteja
- ½ tl rosmariinia
- 2 tl basilikaa
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Koristeluun
- 0 kg tuoretta rosmariinia tai basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla rasvassa.
- Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Halkaise sillä aikaa tomaatit. Lisää puolet niistä pannulle sipuleiden joukkoon. Mausta seos. Sekoita ja hauduta hetken aikaa. Jäähdytä haaleaksi.
- Lisää sipuli-tomaattiseokseen juustoraaste. (Jätä n. 1/2 dl juustoraasteesta pinnalle.) Kaada seos vuokaan esipaistetulle pohjalle.
- Laita loput tomaatinpuolikkaat seoksen päälle. Ripota tomaateille loppu juustoraaste.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa 15 - 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
14,3 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.