Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 grahampaahtoleipäviipaletta
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1-2 (120 g) tomaattia
Voiteluun
-
0 kg
Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoaValio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät sulatejuustolla.
- Valuta salaattijuusto. Sekoita pienessä kipossa hienonnetut yrtit ja puristettu valkosipulin kynsi keskenään. Levitä neljälle leivälle juustokuutiot, yrttisekoitus sekä tomaattiviipaleet. Paina leivät vastakkain.
- Kuumenna leivät voileipägrillissä. Leikkaa halutessa kulmittain kolmioiksi
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
24,8 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.