Siirry sisältöön
Oppitunti

Näin valmistuu herkullinen fudge

Näin valmistuu herkullinen fudge
Laura Saukkonen
Valio markkinointi

Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.

Fudge on ehkäpä suosituimpia itse tehtyjä makeisia. Eikä ihme, sillä kermakaramellin silkinpehmeä koostumus ja herkullinen maku ovat jotain kerrassaan ihanaa.

Pieneksi herkuksi kahvipöytään, lahjaksi ystävälle tai nautittavaksi viltin alle. Itse tehty fudge on monen paikan herkku, ja varsin helppo valmistaa myös itse. Kiirehtiä ei kuitenkaan kannata, sillä fudgemassan pitää saavuttaa 116 asteen lämpötila. Varmimmin onnistut, kun mittaat lämpötilan digitaalisella lämpömittarilla.

Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.

Fudgen valmistamiseen tarvitset



Search